Voorstellen

Mijn naam is Linda Doldersum (geboren in 1988) en woon in Nieuw-Balinge samen met mijn Welsh Springer Spaniël Kayleigh

 

In 2008 ben ik vrijwilliger geworden bij Service Dogs. Dit is een stichting die honden opleidt om mensen in een rolstoel te helpen met allerlei daagse dingen. Eerst heb ik meegeholpen met de PR van de stichting, maar in 2014 begon ik met het werken met honden. Ik heb een Welsh Springer Spaniël voor hen mogen opleiden. Dat jaar heb ik, met veel vallen en opstaan, veel geleerd. Toen heb ik besloten: "Dit is wat ik wil! Werken en leren van en met honden."
Op 30 mei 2015 is Kayleigh bij mij komen wonen en in november 2015 heb ik de overstap gemaakt van Service Dogs naar hulphondenschool de Click. Bij deze stichting heb ik al heel veel mogen leren. Ook heb ik meerdere honden van de Click in huis gehad, niet om te trainen maar om te observeren. Vooral heb ik gekeken naar wat er in de hond zit. De Click traint namelijk de hond samen met de deelnemer. Door samen te trainen wordt de band sterker en daar sta ik helemaal achter. Ik ging samen met de hond, maandelijks bij de Click in Wijchen op les. vanaf 2019 ben ik gestopt dit omdat ik mij wil richten op mijn eigen bedrijfje en de opleiding afmaken.
In november 2015 heb ik een driedaagse cursus 'hond in de zorg' gedaan. Ik ben begonnen met de opleiding tot kynologisch instructeur bij Dogvision. En vanaf 02-04-2017 is Doggies Way geopend. Deze datum heb ik gekozen omdat dit de verjaardag van Kayleigh is!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.