Uitlaatservice

Groepswandelingen:

Groepswandelingen bestaan uit  maximaal 8 honden. deze wandelingen duren gemiddeld 1 uur. We wandelen in de bossen van Gees, Zweeloo of Ellertshaar, hier wandelen de honden los in een losloopgebied.

Privé wandelingen:

Voor sommige honden is het prettiger om alleen uitgelaten te worden. Het is niet goed voor ze of ze vinden het niet fijn om in een groep te wandelen. Denk bijvoorbeeld aan Puppies, Loopse teefjes, Angstige honden, Oudere honden en/of zieke honden. Deze honden zijn bij mij welkom voor een privé wandeling, of een wandeling waarbij ze maar kort kunnen loslopen of juist helemaal niet kunnen loslopen. Deze wandelingen duren gemiddeld 30 minuten, ook hierbij wandelen we als de hond los mag of kan in de bossen van Gees, Zweeloo of Ellertshaar. Mogen of kunnen ze niet los dan wandelen we op plekken waar we geen loslopende honden tegen gaan komen.

Voordat de hond meegaat met een wandeling, wordt er een gesprek gevoerd tussen eigenaar en mij. We kunnen ook samen een wandeling maken. De honden worden met de auto opgehaald waar autokennels inzitten, ze zitten allemaal apart in een kennel.

Voor deze wandelingen kunt u een strippenkaart aanschaffen, (zie kopje kosten.)

Wel vraag ik u om uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen i.v.m. de planning.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.